Az egészségügyi problémák kiváltó okai a toxinok.

Részletes állapotfelmérés a kínai gyógyászat alapján számítógépes Vega-teszttel – szervezet energiaszintje, szervek állapota, hiányállapotok feltárása, terhelő és allergén anyagok beazonosítása. Pl: vírus, gomba, baktérium, nehézfém, glutén, stb….


A méregtelenítés egy olyan folyamat, amely a betegséget kiváltó okok után megy végbe és az egészség lényegét, vitalitást igyekszik helyreállítani. / Dr. Josef Jonas

A toxinok eltávoltásával beindulnak a belső önregenerációs folyamatok és a mérgektől megszabadított szervezet képes optimálisan működni, valamint a különféle betegségeknek. A méregtelenítésen alapuló terápiában az egészében véve egészséges ember és az olyan ember közötti űr kitöltése a cél, akinek már vannak valamilyen krónikus problémái, de a hagyományos orvoslás nem tudja az igazi okot megtalálni.

A SALVIA vega-teszt gép segítségével a bőr ellenállásának részletesen feltérképezem a szervezet állapotát. Allergia, baktérium, vírus, parazita, penészgombák, vegyi terhelés, anyagcsere, vitaminszint, ásványi anyag szint, érrenszer, nyirokrenddszer,immunitás, stressz, légutak, izületek, stb….A gép képes több ezer konkrét méregterhelést és élelmiszer, gyógyszerek és táplálék-kiegészítők alkalmasságát kimutatni – meg tudja határozni hogy a vizsgált anyag árt vagy nem árt a szervezetnek.

Az irányított és ellenőrzött méregtelenítés másik nagy előnye, hogy ellenőrizni tudom a gép segítségével, hogy a méregtelnítés kellő mértékben ment-e végbe az adott szervben vagy más eszközökkel folytatni kell a méregtelenítést, amit szintén be tudok vizsgálni.e-mail:endrodieva1965@gmail.com   

   Bejelentkezés: 20/334-75-50